Total Pageviews

Friday, 5 July 2013

Dr.kHoO pAkAr kULIT

assalamualaikum kawan-kawan.....
harini tetiba nak kongsi pengalaman dengan DR.KHOO si pakar kulit di SUNGAI PETANI
dr.khoo ni dah lama popular disebabkan rawatan dia berkesan dan memuaskan hati...
kalau nak p kena p awai pagi sebab kalau p lambat tunggula korang sampai ke petang hehehehe
kalau nasib baik je boley masuk awal

aku penah sekali jela p cuba rawatan dr.khoo
sangat memuaskan and murah untuk golongan masuk aku la hehehehe
masa tu aku dah p banyak klinik, rawatan manual dan sebagainya tapi xok jugak
at last aku terfikir apa salahnya cuba denan rawatan dr.khoo

masalah aku sebenarnya masalah tumbuh satu bijik kat tapak kaki
memang sangat sakit..nak jalan pown xboley
dah lama tahan..aku xsure ketuat ke apa ke tp memang sangat sakit
then aku xingat berapa haribulan
tp time tu aku still student la
ingat lagi p kelas kena pakai kasut tutup
ya allah memang seksa..sakit hanya tuhan ja tau huhuhuh

then aku p ngan mak ayah
p awai dah tu tp petang jugak masuk
pegi sana dia akan minta ic n nombor belakang ic kita as nombot pendaftaran kita
so tunggula sampai giliran aku

then masukla....dr lelaki cina.....
aku xsure tu ka dr.khoo or x hahahaha..xpala
then mula ketaQ dia kata nak bt pembedahan kecilan....adoi dah ketaQ dah neyh
tengok2 aku duduk atas kerusi biasa tu..angat kaki kat dia
dia letak ubat apa ntah bagi sejuk bius kot....
pastu dia cungkil...ha SENANG!!!
siap la pembedahan kecil aku tu hahahaha
xsakit pown...

after that kuar nak ambek ubat sikit untuk sapu
pastu kena bayar RM70.00 sahaja!!!
murah sangat
sebab apa aku kata murah?
sebab aku p tny klinik lain dia suruh bayar rm 200.00 untuk pembedahan kecil
wow sangat mahal..so xjadila..

skunk kaki aku dah okey selamanya
alhamdulillah..ALLAH permudahkan....hehehehe

p/s: lepas ni nak p untuk rawatan muka lak..org cakap rm70 above jugak....xpa untuk kepuasan drpd beli produk beratus2 tapi xdak apa pown huhuhu...doakan aku murah rezeki na..na

34 comments:

  1. klinik ni buka pukul berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry cik....dah lama x sign in..klinik ni bukak pukul 8 pagi tapi bila dah sampai sana pukul 7.30 dah dapat nombor banyak dah..better p awal cik....

      Delete
  2. nak tumpang tye.. klinik nie kat mane? ade conctact no x?

    ReplyDelete
  3. POLIKLINIK PERDANA KLINIK KULIT KHOO
    DR. KHOO OON SIANG
    (Doctor-Code: D62K000002)
    B6 JALAN BAKAR ARANG



    08000 SUNGAI PETANI
    KEDAH
    TEL: 04-4244269
    FAX: 04-4244270

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih lini aziz sebab tolong jawab pertanyaan kawan2 dah lama tak sign in

      Delete
  4. Sy pernah p klinik ni sbb mslh jrawat..mmg ok sgt..x rugi p..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betolkan sangat berkesan ubat dia pun xla mahal sangat tapi kena sabaQ la

      Delete
    2. berapa lama kesan nk hilangkan jerawat tu >??

      Delete
  5. unuk laser kuit for scare acne ada tak..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada..ada tapi price saya tak sure awk...

      Delete
  6. Alamak..mslh sama..nek mcm ketuat kt tapak kaki..sakit sgt bla bjalan..huhu..nk tya..kira x pyh wat appoiment lah kan..p terus..proceed pmbedahan kecik tuu terus hr tuu jgk..kan..ke kena wat appoiment jgk yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. awk sorry lambat reply sebab lama x sign in...dia xpayah appoinment just walk in ja tapi kena p awai sebab hari2 ramai...dia close hari sabtu..

      Delete
  7. klinik ni kuar tol belah mana yg dekat? selatan ka utara? boleh bgi tau arah jalan x wak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. klinik ni keluar tol selatan awk...sory lmbt reply :(..dia berdekatan dengan kolej ptptl...klinik dia ke dalam sikit kena slow2

      Delete
  8. klua dkat tol selatan klu dri KL . dkat ngn sekolah Che' Tom SP .

    ReplyDelete
  9. Klinik ni ada rawatan laser x

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada-ada awak....tapi price saya xtahu :)...sorry lambat reply

      Delete
  10. nk tnye klu tolong belikan boleh??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tolong belikan apa tu en. jard smith? saya rasa better pergi jump Dr lebih afdhal :):)

      Delete
  11. Miss sakura.. Ubt dia anggaran dlm brapa RM utk 1st time jmpa doc..mslh kulit jerawat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kulit xtruk sgt around rm100.00 ja 😃 tlg jwb on behalf

      Delete
  12. assalam . kalau kulit jenis berparut dan sukar hilang . bule tak kt klinik ny agak² ...

    ReplyDelete
  13. Saya pi buat rawatan muka haritu. Muka saya jerawat batu sebab tersalah produk . Terok sgt sampai takut nk kluar rumah malu dengan kawan2 . So sya pegi la klinik pakar Dr Khoo Ni memang berkesan n mujarab ubat dia .. Bayaran semua Sekali RM190 Sekali Inject Sekali Ubat Sapu 😊

    ReplyDelete
  14. Saya pi buat rawatan muka haritu. Muka saya jerawat batu sebab tersalah produk . Terok sgt sampai takut nk kluar rumah malu dengan kawan2 . So sya pegi la klinik pakar Dr Khoo Ni memang berkesan n mujarab ubat dia .. Bayaran semua Sekali RM190 Sekali Inject Sekali Ubat Sapu 😊

    ReplyDelete
  15. Nk tnya klinik ni blh rwat eyebag tak? Brapa kos? Klu sy di kjang..ad tak cawangn area kjg.

    ReplyDelete
  16. assalam, kalau sebelum p telefon buat appoinmnt dulu blh x? tq

    ReplyDelete
  17. ada doktor perempuan ka sbb takkan doktor lelaki nak tengok belakang punggung dan pinggang perempuan muslimah.

    ReplyDelete
  18. Pi klinik ni buat rawatan sekali ja, pastu dia bagi ubat utk pnggunaan brapa hari?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunya dia akan bg masa sebulan. lepas tu dtg jumpa dia balik sebab dia nak tengok perkembangan...

      Delete
  19. dia buat rawatan keloid x..sapa pnh cuba

    ReplyDelete
  20. dia buat rawatan keloid x..sapa pnh cuba

    ReplyDelete